Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

Wat anderen zeggen:

"Hoi Armand & Bas, wij willen jullie alsnog hartelijk danken voor de geweldige avond het maakte onze bruiloft kompleet. Voor een ieder die dit leest, als U enige twijfel heeft welke dj U wilt nemen neem gewoon The Future ze voelen erg goed de sfeer aan en maken er een echt feest van. Iedereen op ons feest was enthousiast over de muziek.

Groetjes Mark & Najet"

Over The Future

Wat doen we?

The Future is een allround drive-in show die feesten verzorgt met een spetterende muziek- en lichtshow. Wij verzorgen vele feesten voor bruiloften, clubs, scholen, verenigingen, bedrijven, en jubilea in en rond Zuid-Holland.

Wij beschikken over een riante muziekcollectie die alle populaire genres dekt. Vanaf de sixties tot nu hebben wij alle toppers in huis. Van "Meat Loaf" tot "Kabouter Plop" in verschillende genres zoals skihut, seventies, eighties, dance, trance, R&B, bubbling, Nederlandstalig, top 40 en nog veel meer.

Door ruim 10 jaar ervaring met publiek van jong en oud weten wij steeds weer de juiste muziekkeuze te maken. Dat is nu ook juist de kracht van Drive-in show The Future:

De juiste plaat op het juiste moment !

Met deze muziek en diverse spectaculaire lichteffecten weet drive-in show The Future iedere keer weer een perfecte feestavond neer te zetten. Van een kleine lichtshow met enkele lichteffecten tot een indrukwekkende grote lichtshow met computergestuurd, intelligent licht !

Wij zijn ook trots om te kunnen zeggen dat we in 10 jaar tijd nog nooit een ontevreden klant hebben gehad.

Voor alle feesten waar tussen de 25 en 1000 mensen vermaakt moeten worden is drive-in show The Future wel een héél verstandige keuze.

Wie zijn we?

Drive-in show The Future is bedacht, opgebouwd en uitgebouwd en uiteindelijk de uit de hand gelopen hobby geworden van Bas den Dulk en Armand van der Zwart.

Bas

Ik stam uit het jaar 1979. Ik woon in Delft en houd mezelf bezig als freelance geluidstechnicus voor o.a. televisieprogramma's. Waterpolo en de drive-in show zijn mijn hobby's. Een pilsje pakken met vrienden, blijven hangen in het zwembad en aan de elektronica van The Future prutsen zorgen er wel voor dat ik regelmatig een mooi slaaptekort oploop :-)

Muziekstijlen: Club, trance, een beetje Hazes, Phil Collins, Acda en de Munnik en de rest van de muziekcollectie van The Future

Armand

In 1977 geboren in Den Haag, getogen in Rijswijk en Delft, op eigen kracht terug naar 's Gravenhage en getrouwd met Mariska. Ik houd mij overdag bezig als IT professional en da's een duur woord voor het beheren van computers, software en netwerken van overheden en bedrijven. De grootste hobby is de Drive-in show uiteraard, gevolgd door webdesign, computergamen, filmpje pakken en happie doen. Ondertussen ben ik ook de trotse pappa van Lisanne en Jasmijn geworden (2005 en 2007).

Muziekstijlen: 70/80 ties, club, Dire straits, Apocalyptica en de rest...
WebZijde by: AvH ©