Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

The Future is een allround drive-in show die feesten verzorgt met een spetterende muziek- en lichtshow. Wij verzorgen vele feesten voor clubs, verenigingen, bedrijven, bruiloften en jubilea in en rond Zuid-Holland. Wij beschikken over een riante muziekcollectie die alle populaire genres dekt. Vanaf de sixties tot nu hebben wij alle toppers in huis. Van Meat Loaf tot Kabouter Plop en van Skihut tot de nieuwste Clubhits.

Muziek

Natuurlijk heeft drive-in show The Future een riante muziekcollectie met meer dan 10.000 titels. Wij beschikken over vele genres en kunnen daar ook goed mee variŽren. Een overzicht van een groot deel van onze muziekcollectie kunnen we snel op de computer opzoeken zodat je meteen weet of we jouw verzoekplaatje bij ons hebben. Omdat ieder feest anders is, spreken we van te voren door welke muziek je graag wilt horen en (vaak nog belangrijker) welke genres of nummers NIET.

Over verzoekplaatjes doen wij niet moeilijk, graag zelfs! Loop gerust naar de Deejays om je plaatje aan te vragen. Wil je een paar nummers van je eigen CD horen? Laat het even weten en we knallen hem erin!

Om een idee te geven wat voor soorten feestjes we kunnen bouwen hebben we hieronder wat ideeŽn staan.

Drive-in show The Future " goes back in time! "

"De Klapperrrrrrrrrrrr... van de week", "Herinnert u zich deze nog nog nog....?" Een heleboel lekkere hits uit de Jaren 70 en 80 komen hier in ieder geval voorbij. De plateauzolen en Boney M-pruiken voor de 70-ties hits mogen weer uit de kast. En als het maar glittert of schittert voor een decenniumpje later. Een lekkere seventies en eighties party om helemaal van uit je bolletje te gaan. Ervaren DJ's die er een lekker feestje van maken en ook die vergeten plaatjes weten te vinden zodat het "oh ja, da's ook nog zo'n lekker nummer"-gevoel weer boven komt drijven. Enkele voorbeelden van de meebrullers: Saturday night fever, Summer of '69 , Paradise by the dashboard light, Grease, Daddy Cool, Celebration, Wake me up before you go go, en zo kunnen we de lijst nog vullen tot in de kleine uurtjes... Vergeet niet een of meerdere spiegelbollen bij te huren!

Drive-in show The Future " Campione "

"Campione, Campione !" "Simply the Best" en "We are the Champions" zijn lekker om mee te brullen als de club net (wel of niet) kampioen is geworden. Hebben jullie een clublied? Kom maar op! Wij draaien de muziek die jouw sportvereniging wil horen. Van alles wat, Nederlandstalig, terug in de tijd, een stampend jeugdfeest of hebben jullie een leuk themafeest in petto? Verzin het maar... we draaien het dak er toch wel af!

Kijk bij "De shows" onder het kopje Drive-in show "The Future Actie!" voor de speciale actie voor sportverenigingen en scholen.

Drive-in show The Future " Goes to School! "

Waar verheug je je nu het meeste op tijdens die saaie lessen? Duhh... Op het schoolfeest natuurlijk! En als je dan nog kan kiezen voor The Future dan weet je helemaal zeker dat het wel goed komt. De Dj's zijn op de hoogte van de nieuwste clubhits, dance, trance, hardcore, R&B, bubbling, apres-ski en eventueel wat slownummers. Kies de genres die het beste bij jouw school passen en we gaan helemaal looooooooooooooos!

Kijk bij "De shows" onder het kopje Drive-in show "The Future Actie!" voor de speciale actie voor sportverenigingen en scholen.

Drive-in show The Future " Draai maar door "

Hou je meer van afwisseling? Da's mooi... Wij ook! We draaien de klappers van toen, de top 40 van nu, een vleugje Nederlandstalig en aprŤs-ski, een onsje gitaren en een paar lekkere nieuwe discotheekhits om iedereen het naar de zin te maken. We draaien dit in kleine blokjes en passen de verhoudingen aan het publiek aan.

Drive-in show The Future " Bruiloft "

Omdat iedere bruiloft uniek is nemen we van te voren tijdens een persoonlijk gesprek al jullie wensen door. Je wilt immers wel weten met wie je te maken hebt. Wil je wel of geen presentatie? Hebben jullie een speciale openingsdans of afsluiter? Heb je een lijstje met nummers die voor jullie heel speciaal zijn? Welke muziek wil je (wel of niet) horen? Kunnen we jullie assisteren bij optredens? Dit zijn slechts enkele vragen die we aan jullie zullen stellen en jullie zullen er ook best een paar voor ons hebben....

Klik "hier" voor onze Bruiloft show

Let op! Dit zijn slechts enkele ideeen. Wij hebben al vele themafeesten en op maat gesneden muziekgenres (Rock 'n Roll, Country etc.) voorbij laten komen dat we voor niets terugdeinzen. Uiteraard spelen we tijdens het feest op het publiek in om zo de dansvloer lekker vol te houden. Weet je van te voren al dat je een exotisch, zeldzaam verzoeknummer wilt aanvragen? Mail ons even...

WebZijde by: AvH ©