Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

Drive-in Show The Future, de mobiele discotheek!

The Future is een allround drive-in show die feesten verzorgt met een spetterende muziek- en lichtshow. Wij verzorgen vele feesten voor clubs, verenigingen, bedrijven, bruiloften en jubilea in en rond Zuid-Holland. Wij beschikken over een riante muziekcollectie die alle populaire genres dekt. Vanaf de sixties tot nu hebben wij alle toppers in huis. Van Meat Loaf tot Kabouter Plop en van Skihut tot de nieuwste Clubhits.

Bruiloftshow

Drive-in show The Future "Bruiloft"

Omdat er zoveel vraag naar is krijgt deze show een aparte vermelding en uitleg... Speciaal voor de belangrijkste dag van je leven heeft The Future en mooie aanbieding. Voor iedere bruiloft waar tussen de 50 en 350 mensen een knallend feest tegemoet gaan, stellen we een set samen op basis van de locatie en jullie persoonlijke wensen. De één wil graag het echte "discotheekgevoel" terwijl het andere bruidspaar juist een strakke set met niet teveel poespas op prijs stelt. De bruiloftshow zal dus qua apparatuur ergens tussen de "basis" en "basis + lichtpakket" in zitten.

Omdat je wilt dat alles perfect loopt en je graag wilt weten met wie je in zee gaat spreken we voor de grote dag een keertje af op de feestlocatie om de puntjes op de i te zetten. Welk genre willen jullie wel horen, wat beslist niet, willen jullie presentatie tijdens het feest, verzoeknummers, komen er acts die wij moeten assisteren? Dit soort zaken en onze plaats in de zaal nemen we even door.

We nemen op de feestavond 2 bellenblaasmachines en blacklights mee. De bellen geven een romantisch effect aan de avond en de blacklights versterken het "feestgevoel". Ook delen we van de voren wat kaartjes en pennen uit in de zaal waar de gasten hun verzoekplaatjes op kunnen schrijven en inleveren bij de deejays. Deze kaartjes zijn altijd een groot succes. Soms wordt er wel voor 3 dagen lang muziek aangevraagd! De deejays kiezen in dat geval de leukste plaatjes uit. Dus: Een set op maat, een bezoekje vooraf, bellenblaas, blacklights en verzoekkaartjes geven een extra feestelijk tintje aan uw bruiloftsfeest. Voor de prijs hoeft u het niet te laten....

€ 410,-WebZijde by: AvH ©